Virksomhedens arbejdsmiljø

Jeg kan som ydelse, tilbyde at undersøge virksomhedens arbejdsmiljø. Det kan gøres på forskelligvis, alt afhængig af type af virksomhed og hvad der ønskes undersøgt.

Hvis der opleves udfordringer med det psykiske arbejdsmiljø, kan det komme til at koste virksomheden mange penge i sidste ende, samtidig kan det være på bekostning af medarbejdernes helbred. Der kan være mange årsager til det, som eksempelvis mobning, stress m.m. Nogle gange kan virksomheden have svært ved at sætte ord på, hvilke udfordringer de har og det er her jeg kan være behjælpelig.

Jeg har derfor en lang række metoder med mig. Jeg har mulighed for at udføre interviews med de ansatte og/eller spørgskemaer, hvor vi sammen finder et tema eller emne, som der ønskes belyst. Jeg har også mulighed for at kunne observere nogle af de problematikker, som der ønskes belyst. Derudover kan jeg afholde workshops af forskellige slags (se Facilitering og workshops).

Alle undersøgelser tilrettelægges i samråd med virksomhedens ledelse.